Tapahtumia tulossa

11.10.2021 klo 21:57
Tutustu tästä Oulun Pohjola-Nordenin loppuvuoden ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!

Pohjois-Suomen nordisteille on tarjolla kaksi mainiota tapahtumaa vielä loppuvuoden aikana: Rovaniemen Pohjola-Norden vastaa järjestelyistä Kööpenhaminan joulumarkkinoille 26.-28. marraskuuta ja Tornion Pohjola-Norden järjestää yhteisen Tornio 400 v. -joulujuhlan. Tornion tapahtumaan on tarjolla ilmainen bussikuljetus Oulusta. Alla ohjelma ja ilmoittautumislinkit molempiin tapahtumiin:

Kööpenhaminan matka:

https://www.lyyti.in/PohjoisSuomen_nordistien_Koopenhaminan_matka_4833

Tornio 400 v. -joulujuhla:

https://www.lyyti.in/PohjoisSuomen_nordistien_joulujuhla_1419

Muista myös edellisessä päivityksessä ilmoitettu vaikuttajatapahtuma:

Pohjola-Nordenin nuorisoliitto ja Oulun Pohjola-Norden järjestävät Pohjoismaisen vaikuttajaohjelman ensimmäisen tapahtuman Oulussa lauantaina 23.10. Pohjola-keskuksen tiloissa Sepänkatu 9 kello 14 alkaen.

Ilmoittaudu tästä:

Pohjoismainen vaikuttajaohjelma:

https://forms.gle/1ipcjVwtyHqbs67s5

Ohjelman paneelikeskusteluihin ja työpajoihin osallistuu nuoria päätöksentekijöitä Suomesta ja muista Pohjoismaista, sekä paikallisia poliitikkoja. Yleisöohjelmassa pääset kuulemaan nuorten päätöksentekijöiden työpajojen tuloksista, sekä paneelikeskustelun eri sukupolvien paikallispäättäjien välillä. Tarjoamme myös kahvit!

VAKITUISET TAPAHTUMAT:

TERVETULOA - VAPAA PÄÄSY - KAHVITARJOILU !!!

Laadukkaiden pohjoismaisten elokuvien näytännöt jatkuvat Pohjola-keskuksessa. Seuraavana vuorossa maineikas ruotsalainen elokuva ”Elämäni koirana” vuodelta 1985. Nyt tilaisuus nähdä se vaikka uudelleen – on sen verran hyvä elokuva kyseessä!

BIOCAFÉ, POHJOLA-KESKUS/LUCKAN, Sepänkatu 9
Keskiviikko 13.10 klo 19.00
Mitt liv som en hund, Ruotsi 1985, ohj. Lasse Hallström

Elämäni koirana (Mitt liv som hund) on ruotsalainen elokuva vuodelta 1985. Nostalginen draamakomedia perustuu Reidar Jönssonin omaelämäkerralliseen romaaniin, ja sen on käsikirjoittanut ja ohjannut Lasse Hallström.

Elokuva kertoo 12-vuotiaasta pojasta, joka vuonna 1959 lähetetään sukulaisten hoiviin pieneen maalaiskaupunkiin Smoolantiin. Elokuva oli kahden Oscarin ehdokkaana ja voitti Golden Globe -palkinnon. Se avasi Lasse Hallströmille tien Hollywood-ohjaajaksi.

The New York Timesin kriitikot valitsivat Elämäni koirana vuonna 2004 yhdeksi kaikkien aikojen tuhannesta parhaasta elokuvasta maailmassa.

Seuraavat elokuvat Pohjola-Keskuksessa:
ke 3.11.  klo 19.00, Livet efter döden, suomenruotsalainen elokuva 2020 ohj. Klaus Härö
ke 1.12.  klo 19.00, Håp (Hope), Norja 2019, ohj. Maria Sjödahl

Myös muiden kahviloiden toiminta on lähtenyt jälleen hienosti käyntiin Pohjola-Keskuksessa ja mukaan mahtuu vielä uusiakin osanottajia:

SPRÅKCAFÉ tiistaisin ja torstaisin 14.15-15.45 Tilaisuus harjoitella ruotsin kieltä rennossa seurassa Matilda Viitalan johdolla, uusi aihe joka viikko. Tervetuloa mukaan!
Lisätietoja ja ilmoittautuminen: matilda.viitala@eduouka.fi

STICKCAFÉ tiistaisin klo 17
Neulomista ja rentoa rupattelua ruotsiksi.
Lisätietoja ja ilmoittautuminen: simone.stahlberg@eduouka.fi

Hienoa Pohjola-Nordenin Pohjois-Suomen T-paitaa on jäljellä hajakokoja 20 euron hintaan.
Niitä voit tiedustella Oulun yhdistyksen puheenjohtajalta Jarkko Välikankaalta: jarkko.valikangas@gmail.com, puh: 0400-912898. Paitoja on myös mahdollisuus tilata Pohjola-Keskuksessa kahvilatoiminnan yhteydessä.