Nuorisoliiton pohjoismainen vaikuttajaohjelma

05.09.2021 klo 12:57
Oletko yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta kiinnostunut nuori? Oletko tuore kaupunginvaltuutettu tai vaikutatko kuntasi nuorisovaltuustossa? Pohjola-Nordenin Nuorisoliiton Pohjoismainen vaikuttajaohjelma on juuri sinulle!

Tule mukaan ohjelmaan, jossa yhteiskunnallisesti ja poliittisesti aktiiviset nuoret voivat verkostoitua, tavata uusia ystäviä ja saada inspiraatiota vaikuttamistyöhönsä kaupungin-, kunnan- ja nuorisovaltuustoissa. Kutsuvieraslistamme sisältää lukuisia puoluepoliittisia nuorisojärjestöjä Pohjoismaista, Ahvenanmaalta ja Färsaarilta sekä edustajia kunkin maan nuorisovaltuustoista.

MISTÄ ON KYSE?

Vaikuttajaohjelma koostuu kahdesta pääosasta: tiiviistä fyysisistä tapahtumista lokakuussa kolmella eri paikkakunnalla Suomessa ja Pohjola-Nordenin Nuorisoliiton julkaisemasta pamfletista. Tarjoamme ohjelmaan osallistuville nuorille vaikuttajille mahdollisuuden kirjoittaa pamflettiin kokemuksestaan ja löydöksistään. Osallistujana pääset oppimaan lisää valtuutettuna toimimisesta, alueellisesta ja kansainvälisestä yhteistyöstä ja siitä, miten eri tavoin nuorena valtuutettuna voi vaikuttaa.

KUKA VOI HAKEA?

Mukaan mahtuu kymmenen nuorta muista Pohjoismaista ja yhteensä 60 nuorta Suomesta kolmeen erilliseen tapahtumaan ympäri Suomen. Jokainen organisaatio voi esittää useampaa jäsentään ohjelman osallistujaksi. Pyrimme kuitenkin saavuttamaan taustaltaan ja edustukseltaan laajan osallistujajoukon. Katamme osallistujien majoituksen sekä osan matkakuluista.

KIINNOSTUITKO?

Jos kiinnostuit projektista jo nyt, voit ottaa yhteyttä ohjelman vastuuhenkilöön ja Pohjola-Nordenin Nuorisoliiton varapuheenjohtajaan Eero Heikkilään (eero.heikkila@pp1.inet.fi). Pyytäisimme levittämään tietoa ohjelmasta ja etsimään potentiaalisia osallistujia järjestössänne!

Palaamme myöhemmin kesällä tarkemmin ohjelman päivämääriin, logistiikkaan ja kustannuksiin. Pysythän siis kuulolla!”

Ystävällisin terveisin,

Eero Heikkilä

varapuheenjohtaja

Pohjola-Nordenin Nuorisoliitto

0400635197

eeolheikki@live.fi